Ακόμα και παλιές χρονιές. Η φιάλη παραδίδεται τυλιγμένη σε χαρτί με τα στοιχεία του κρασιού δίπλα σε μια συνταγή φαγητού που του ταιριάζει. Τα λευκά και ροζέ κρασιά είναι ήδη παγωμένα έτοιμα για κατανάλωση ακόμα και επί τόπου.
Στο ψυγείο, τυριά από μικρά τυροκομεία όλης της Ελλάδας κάνουν την επιλογή δύσκολη καθώς τα λαχταράς όλα. Στα αλλαντικά παίζουν δύο δοκιμασμένα ονόματα. Ο Στρεμένος από Ευρυτανία και ο Τσιανάβας από Καρδίτσα. Το ακρωκόλιον του πρώτου και το σουτζούκι του δεύτερου είναι must.
Mέλια, ελιές, γλυκά του κουταλιού και φυσικά τα chatney που φτιάχνει ο ιδιοκτήτης, Γρηγόρης Πρασσάς συμπληρώνουν το παζλ των γεύσεων. Το chatney με φράουλα και πράσινο πιπέρι, με μήλο και lime ή με πιπεριές είναι ασυναγώνιστα.
Ο Γρηγόρης μαζί με την ακούραστη Ευαγγελία Τσέλιου δεν στερεύουν ποτέ από ιδέες.