Έχει αποκτήσει μια ειδική εμφιαλωτική μηχανή για την εμφιάλωση δειγμάτων (εννοείται με ειδικό αέριο που προστατεύει από οξειδώσεις, αλλοιώσεις κλπ) για γευσιγνωσίες και δειγματισμούς κρασιών και αποσταγμάτων.
Οι φωτογραφίες είναι από το kit που έφτιαξε ειδικά για το διαδικτυακό ταξίδι στον Ελληνικό αμπελώνα που θα κάνω αύριο με τους αγαπητούς μου συναπόφοιτους του alumni association του London School of Economics στην Ελλάδα (Hellenic Alumni Association of LSE), για το οποίο ανυπομονώ!
Νικήτα η δουλειά σου και σε επίπεδο εμφιάλωσης, αλλά και σε επίπεδο εμφάνισης/branding είναι εξαιρετική – σε ευχαριστώ πολύ!”